пʼятниця, 23 жовтня 2020 р.

Online Teambuilding. Як провести онлайн корпоратив самостійно?

Online Teambuilding .

Як провести онлайн корпоратив самостійно?

Варіантів Online Teambuilding та онлайн-корпоративів вже вигадали чимало. У цій статті зупинимося на тих варіантах, які ви можете організувати силами співробітників без залучення агентств або ведучих.
Нові умови для життя диктують нові правила. При цьому завдання по формуванню корпоративної культури, командоутворення та підвищення залученості персоналу нікуди не поділися. І вирішувати їх доводиться, так само як інші робочі питання, в онлайн-форматі. Під час карантину люди хочуть спілкуватися, і їм необхідно спілкуватися, нехай навіть дистанційно.
Варіантів Online Teambuilding та онлайн-корпоративів вже понавигадували чимало. У цій статті зупинимося на тих варіантах, які ви можете організувати силами співробітників без залучення агентств або ведучих.
Впевнена, у вас і ваших колег є те, чому можна повчитися, будь то професійна діяльність або хобі. То ж, нехай про це дізнаються в компанії.

1. Онлайн квіз силами співробітників.

Квізи вже давно завоювали популярність на корпоративних заходах, завдяки своїй дешевизні і простоті проведення. Досить кожному співробітнику підготувати від 1 до 5 питань, (в залежності від кількості працівників компанії). Далі ви збираєтеся онлайн, кожен учасник задає своє питання, а решта пишуть відповіді в чаті. Після - підрахунок правильних відповідей, віртуальне нагородження переможців. І не забудьте відзначити учасників, чиї питання виявилися найцікавішими.

2. Онлайн - кафе.

Це найпростіший варіант онлайн-тімбілдінга, який не вимагає великих вкладень. По суті це онлайн-аналог спілкування «у кулера». Час для нічого не значущих розмов на неробочі теми у зумі за чашкою кави, чаю. Обговорити прочитану за тиждень книгу, фільм або поговорити про улюблені види спорту, як варіант. А ще - привітати колегу з Днем народження.
3. Спільна творчість.
В онлайн теж можна творити - малювати загальні цифрові картини або навіть ставити онлайн-спектакль. Також, можна влаштувати онлайн концерт силами співробітників. Напевно, у вашій компанії знайдуться люди, які вміють співати або грати на музичних інструментах. Проведіть конкурс на кращу саморобку з перероблених матеріалів. Це сучасно та екологічно. Переможців нагородите подарунками після повернення в офіс.

4. Кулінарний майстер клас.

Для його проведення зовсім не обов'язково запрошувати фахівця. Зберіться онлайн і поділіться улюбленими рецептами. І не кажіть, що у вас чоловічий колектив. Чоловіки теж уміють готувати. Якщо не шашлик, то напої.

Замовити онлайн тімбілдінг.

5. Zoom-флешмоби та Челлендж.

Трохи складніший варіант. Співробітники не просто збираються поговорити в зум, а разом проходять якийсь челендж і діляться результатами, мотивуючи один одного.

6. «Працюю вдома-Challenge».

Для кожного, хто ніколи не працював віддалено, це стрес. Тому необхідно бути поруч з колегами. Конкурси «Як ефективно працювати з дому» і «Працюю вдома-Challenge», де кожен ділиться своїми мотиваторами, гарантовано наберуть велику кількість учасників.

Замовити онлайн корпоратив.

7. Робіть новини про переможців, онлайн-дипломи.

Іноді визнання дорожче будь-якого подарунка. В кінці онлайн події зберіть зворотний зв'язок з учасників заходу та оцініть статистику. Щоб знати, що врахувати на майбутнє.

Online Teambuilding. Дізнатися більше.


Командна комунікативна гра онлайн. 👉

Хороших вам онлайн-подій! Хто знає, чи стануть вони традицією, але в історії компанії залишаться точно. 😊
Вікторія Ластовецька, Тренінг центр "Альянс"
Читайте Тімбілдінг. Міфи та реальність.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Чорні Перли" - командна моделююча гра.

 ЧОРНІ ПЕРЛИ Командна моделююча гра. «Чорні Перли» - комунікативна моделююча гра Тренінг Центру «Альянс». Що відбувається з вами, коли ви ...